logo songteksten.net

Winston Gerschtanowitz treurt nog steeds om moeder

(Novum) - Winston Gerschtanowitz heeft het nog steeds moeilijk met de dood van zijn moeder. De 34-jarige presentator, die zijn moeder verloor toen hij 28 was, had het extra zwaar toen zijn kinderen werden geboren.

"Het is het grootste verdriet uit mijn leven", verklaart Winston in De Telegraaf over het verlies van zijn moeder. "En het wordt ook niet minder. Als ik zoiets beleef als de geboorte van mijn kinderen, dan vooral. Maar ook als een show lekker loopt."

"Of nu, met ons nieuwe huis", vertelt de RTL Boulevard-presentator, die binnenkort met zijn gezin verhuist naar 't Gooi. "Mam, wat is het jammer dat je dat allemaal niet ziet. Ze zou er zo van genoten hebben. En wat ik me de laatste tijd ook veel beter realiseer: hoe moet het voor haar geweest zijn dat ze wist dat ze dat allemaal ging missen?", vraagt Gerschtanowitz zich af. "Dat moet heel zwaar zijn geweest."

De presentator heeft samen met zijn vriendin Renate twee kinderen. Julian kwam twee jaar geleden ter wereld en in juli beviel de presentatrice van Benjamin. Het koppel gaat waarschijnlijk in de zomer trouwen. "In denk in juli, ongeveer dezelfde periode als die we voor dit jaar gepland hadden toen Renate weer zwanger bleek te zijn", vertelt Winston. "Ik kijk er ontzettend naar uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren