logo songteksten.net

Koen Wauters ondersteboven van afscheid Clouseau

(Novum) - Koen Wauters vond afscheid nemen van Clouseau zwaarder dan hij dacht. De Vlaamse band gaf woensdagavond zijn voorlopig laatste concert in het Sportpaleis in Antwerpen. Wauters viel daarbij van het podium, maar kwam gelukkig zacht terecht op de handen van de fans.

De gebroeders Koen en Kris Wauters gaven met Clouseau al 116 concerten in het Sportpaleis. De shows trokken samen ruim 1,7 miljoen bezoekers. De band vindt het voorlopig wel even genoeg geweest, maar spreekt nog niet van een definitief afscheid.

"Het is raar, het is heel raar", zegt de 43-jarige Koen tegen de Belgische videowebsite Iwatch. "Ik kan me zo inbeelden hoe het voelt als we straks over 25 of dertig jaar definitief beslissen om te stoppen. Het is toch emotioneler dan ik dacht eigenlijk."

Kris noemt de sfeer bij de concerten van Clouseau een hoogtepunt van hun carrière. "Alle mogelijke sociale lagen, dat is helemaal super om te zien", zegt de muzikant. "Je ziet daar bij wijze van spreken de poetsvrouw naast de dokter zitten. Die zitten allemaal door elkaar en die zingen allemaal de liedjes mee. Dat is hartverwarmend voor ons."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren