logo songteksten.net

Stewart wil nog één American Songbook-tour

LONDEN - Rod Stewart wil voordat hij zijn microfoon aan de wilgen hangt nog één grote American Songbook-tour doen. De Britse rocklegende vertelt in College Tour dat hij daarmee graag prestigieuze concertzalen als Carnegie Hall en de Royal Albert Hall aan wil doen. Stewart is vrijdag te zien in College Tour.

Naast zijn liefde voor de Amerikaanse klassiekers spreekt Stewart over zijn liefde voor voetbal, het schrijven van liedjes, Justin Bieber en The Voice. Zo vindt hij dat Bieber te hard zijn best doet een ‘bad boy’ te zijn. “Je hebt het of je hebt het niet. Hij is een getalenteerde jongen, hij heeft het niet nodig. Hij moet vertrouwen op zijn eigen talent.”

The Voice, de talentenjacht uit de koker van John de Mol, vindt Stewart een goede en leuke show. De 70-jarige rocker vindt het goed dat artiesten de kans krijgen om door te breken, iets wat in de jaren zeventig lastiger was. Wel ziet Stewart een keerzijde. “Het verdrietige is dat je eerst wordt behandeld als een superster en op het moment dat je verliest, ben je niets meer. De psychologische schade voor die jonge mensen is immens.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren