logo songteksten.net

Tito Jackson presenteert nieuw solo-materiaal

(Novum/AP) - Tito Jackson heeft aangekondigd nieuw materiaal te gaan zingen tijdens een oudejaarsfeest in Atlanta. De 57-jarige broer van Michael zegt daarnaast ook enkele Jackson 5-nummers ten gehore te brengen.

Het debuut solo-album van Tito Jackson verschijnt begin 2011. De voormalige gitarist van The Jacksons was van plan het album So Far, So Good eerder uit te brengen, maar stelde het uit wegens de dood van zijn broer. "Het duurde even voordat ik er weer klaar voor was." Jackson vindt dat hij veel eerder een solo-album uit had moeten brengen. "De enigen die het nog niet hebben gedaan zijn mijn vader en moeder en onze hond."

De muzikant zegt met zijn stijl tussen pop en r&b in te zitten. Eerder maakte Tito een EP met een aantal bluesnummers. De muzikant is opgetogen over zijn nieuwe album, maar heeft gemengde gevoelens over het laatste album van zijn overleden broer. "De liedjes waarvan ik merk dat Michael eraan heeft meegewerkt vind ik erg goed", zegt hij. "Laat ik het daarbij laten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren