logo songteksten.net

Charlie Sheen grapt over doodverklaring

(Novum) - Charlie Sheen was behoorlijk verbaasd toen hij deze week het nieuws hoorde dat hij was omgekomen tijdens een snowboard-ongeluk. De acteur dacht in eerste instantie dat het om een figuurlijke dood van zijn televisieserie ging.

"Toen ik hoorde dat ik het loodje had gelegd, ben ik snel naar mijn computer gerend om de kijkcijfers te bekijken", zegt Sheen tegen het Amerikaanse entertainmentprogramma The Insider. De Two and a Half Men-acteur zag vervolgens dat de kijkcijfers nog gewoon stabiel waren. "Misschien zelfs wat hoger."

"Je kunt je mijn opluchting voorstellen toen ik erachter kwam dat ze mijn echte, letterlijke overlijden bedoelden", grapt Sheen. "Dat overleef ik wel. Toen heb ik snel mijn moeder gebeld." Eerder deze week verzekerde zijn ex-vrouw Denise Richards iedereen via Twitter dat de 45-jarige acteur nog gewoon in leven was.

Charlie Sheen is de zoveelste bekendheid die de laatste tijd op internet werd doodverklaard. Eerder waren onder anderen Owen Wilson, Aretha Franklin, Eddie Murphy en Adam Sandler aan de beurt. Allemaal bleken ze nog springlevend te zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren