logo songteksten.net

Nieuwe album Adele heet zoals verwacht 25

LONDEN - Het nieuwe, langverwachte album van Adele heet 25. Dat heeft de Britse zangeres woensdag bevestigd op Twitter. De nummers op de plaat gaan over haar weg naar volwassenheid.

De naam van het album komt niet als een verrassing. De zangeres heeft tot nu toe al haar albums naar haar leeftijd vernoemd. Haar debuutalbum heet 19 en het vervolg 21.

"Mijn laatste album ging over een liefdesbreuk", schrijft ze in een statement. "Als ik deze moet labelen, zou ik het een goedmaak-album noemen. Het goedmaken van verloren tijd en alles wat ik ooit gedaan heb of heb nagelaten te doen."

Radiostilte

Adele biedt verder haar verontschuldiging aan voor de lange radiostilte na het verschijnen van haar succesvolle laatste album 21. Haar laatste nummer, de James Bond-soundtrack Skyfall, verscheen in 2012. "Het spijt me dat het zo lang duurde, maar je weet hoe het leven kan lopen."

De zangeres beviel in oktober 2012 van haar eerste kind, een zoon genaamd Angelo. Sindsdien heeft ze sporadisch nieuw materiaal opgenomen. Zondagavond was een voorproefje van dertig seconden te horen op de Britse zender ITV tijdens de uitzending van X Factor maar er werd geen naam of releasedatum genoemd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren