Willow Smith werkt voor vader Will Smith

Door Novum, zaterdag 1 januari 2011 17:24, views: 4, bron: Novum

(Novum) - Willow Smith is niet alleen de dochter van acteur Will Smith, maar ook zijn werknemer. Het 10-jarige zangeresje staat onder contract bij haar vader, zo heeft entertainmentwebsite TMZ ontdekt.

Willow zingt voor het label Spooky Girl Inc. Volgens officiƫle documenten is vader Will eigenaar van het label en dochter Willow werknemer. Spooky Girl Inc. is een dochtermaatschappij van Jay-Z's platenlabel Roc Nation, dat met de samenwerking de hand heeft gelegd op de 'exclusieve opname- en entertainmentdiensten' van Willow.

De moeder van het zangeresje, actrice en zangeres Jada Pinkett Smith, speelt ook een bijzondere rol in de juridische constructie. Zij staat gecontracteerd als Willows curator, omdat haar vader niet tegelijkertijd werkgever en curator kan zijn.

Contracten waarbij minderjarigen zijn betrokken, moeten volgens de Amerikaanse wet normaal gesproken met toestemming van een rechter worden getekend. Vader en moeder Smith beargumenteerden echter dat het contract van hun dochter strikt vertrouwelijke zakelijke en financiƫle informatie bevat en een tussenpersoon niet gewenst is.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren