logo songteksten.net

Wesley Klein wil dat vriendin stopt met roken

(Novum) - Wesley Klein heeft zijn goede voornemen voor het nieuwe jaar al verwezenlijkt. De 22-jarige zanger raakte ruim een halfjaar geen sigaret meer aan. Wesley hoopt dat zijn vriendin Nellie zijn voorbeeld volgt.

"Iedereen zegt altijd: op 1 januari stoppen we met roken. Op 1 januari ben ik al een half jaar gestopt met roken, dus ik ben iets eerder begonnen", vertelt Wesley voor de camera van Novum Nieuws over zijn goede voornemen. "Maar zij rookt ook, dus misschien kapt ze er in het nieuwe jaar ook mee", gaat de zanger verder, doelend op zijn vriendin.

De kans dat ook Nellie de asbak definitief opbergt, is klein. "Misschien", reageert de blondine voorzichtig. "Ik denk niet dat ze het doet", verwacht Wesley. De zanger moet toegeven dat stoppen met roken ook nadelen heeft. "Ik ben ietsje aangekomen, dat zie je wel een beetje, maar ach, dat mag." De 22-jarige won eind januari de SBS-talentenjacht Popstars. Sindsdien neemt de zangcarrière van de betontimmerman een vlucht.

"Ik heb bij de Toppers mogen staan, bij René Froger tijdens zijn jubileum in Carré en bij Wesley en Yolanthe op de bruiloft", somt Klein op. "Maar het allerbelangrijkste is toch mijn dochter." De kleine Jailey kwam op 16 mei ter wereld. "We hebben een prachtige dochter van zeven maanden. Dat is eigenlijk het allermooiste wat ik heb meegemaakt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren