logo songteksten.net

Chuck Berry alweer thuis na instorting

(Novum/AP) - Chuck Berry is alweer teruggekeerd naar zijn huis vlakbij St. Louis in de Amerikaanse staat Missouri. De 84-jarige rock 'n roll-legende werd zaterdag onwel tijdens een optreden in Chicago.

De zanger en gitarist is niet opgenomen geweest in het ziekenhuis, laat zijn goede vriend Joe Edwards weten. Berry voelt zich volgens Edwards alweer goed genoeg om zich voor te bereiden op zijn volgende optreden, op 19 januari in de Blueberry Hill. De zanger geeft sinds 1996 iedere maand een optreden in de muziekclub, waar Edwards de eigenaar van is.

Cuck Berry voelde zich voor aanvang van het concert in Chicago niet goed en liet zich nakijken door medisch personeel. Hierna verscheen de zanger toch op het podium, waar hij een warrig optreden gaf en uiteindelijk alsnog onwel werd. Berry was slechts oververmoeid door twee oudejaarsconcerten in New York en de reis naar Chicago, zegt Edwards. Volgens de vriend hoeven fans zich geen zorgen te maken. "Hij is erg gezond. Hij rookt en drinkt niet. Hij maait zelfs zijn eigen gras."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren