logo songteksten.net

Jan Smit ziet zichzelf terug in dochter Emma

(Novum) - Jan Smit merkt dat er steeds meer gelijkenissen zijn tussen hem en zijn dochtertje Emma. Toch is de zanger niet van plan elke kleine verandering wereldkundig te maken.

De kersverse vader vindt zijn nieuwe rol als vader prachtig. "Ik vind het fantastisch mooi", zegt de Volendamse zanger maandag in RTL Boulevard. "Ik vind het elke dag mooier worden. Je ziet ook steeds meer dingetjes van jezelf terug." Zo kreeg Smit maandag te horen dat de kleine Emma dezelfde ogen heeft als haar vader.

"Ik krijg net een berichtje van Lisa dat ze er nu toch echt wel achter zijn gekomen dat Emma mijn ogen heeft." Volgens de opgeluchte zanger leek de anderhalve maand oude baby in het begin in niets op hem. Ook de nachten brengt Smit in betrekkelijke rust door. "Je moet er natuurlijk wel uit, we doen dat om en om. En dat is goed te combineren. Ik hoef natuurlijk 's ochtends vroeg niet mijn bed uit, dus dat scheelt een hoop."

De Volendamse zanger is niet van plan iedereen op de hoogte te houden van de veranderingen die zijn dochter ondergaat. "Toen ze geboren was heb ik een foto op Twitter gezet", legt Smit uit. "Ik ben niet van plan mijn dochter elke keer dat ze veranderd is in de publiciteit te brengen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren