logo songteksten.net

Musical SKY met Borsato-nummers in A'dam

AMSTERDAM - Marco Borsato, John Ewbank en theaterproducent Imagine Nation, het bedrijf van Kees Abrahams en Robin de Levita, slaan de handen ineen. Met elkaar presenteren ze de nieuwe musical SKY in Theater Amsterdam.

De nieuwe musical, waarin veel nummers van Marco Borsato te horen zijn, gaat over de zestienjarige Sky. Het meisje wordt geconfronteerd met complexe problemen waar tieners mee te maken krijgen. "In haar droomwereld krijgt ze de kans om af te rekenen met de dilemma’s uit haar dagelijks leven", laat Theater Amsterdam weten.

Marco laat weten dat hij niet lang na hoefde te denken toen John Ewbank en Robin de Levita hem vertelden over de nieuwe musical. "De combinatie van het verhaal, de liedjes en de beleving belooft het publiek een waar spektakel te brengen." Ewbank en De Levita werken al jaren aan de productie waarbij de bekende 3D-techniek uit de bioscoop naar het theater wordt gehaald. "Nu we de mogelijkheid hebben om te schakelen tussen realiteit en fantasie door middel van 3D-projectie is de tijd rijp om deze droom werkelijkheid te laten worden."

De première van SKY vindt plaats op 3 april 2016.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren