logo songteksten.net

Girls Aloud-zangeres Sarah Harding verloofd

(Novum) - Zangeres Sarah Harding maakt zich op voor haar bruiloft. De blondine, lid van de meidenband Girls Aloud, werd op nieuwjaarsdag ten huwelijk gevraagd door haar vriend, dj Tom Crane. Een woordvoerder van de zangeres bevestigt het nieuws via Twitter.

"Sarah is in extase, ze zag een aanzoek helemaal niet aankomen", vertelt een ingewijde aan de Britse boulevardkrant The Sun. "Het was een complete verrassing toen Tom op zijn knieƫn ging." De 29-jarige plaatjesdraaier vroeg de even oude Sarah tijdens een vakantie op de Malediven ten huwelijk.

Crane, die in 2008 werd uitgeroepen tot Londens beste dj, leerde Harding drie jaar geleden kennen. Zij had toen net een relatie met journalist Joe Mott achter de rug. In het verleden scharrelde Sarah onder meer met Calum Best, zoon van voetballer George Best. Tom is voor haar echter de ware, liet de zangeres eerder doorschemeren in een interview. "We willen graag kinderen, Tom wil een hele bende."

Sarah Harding zit sinds 2002 in de meidenband Girls Aloud, die voortkwam uit de Britse talentenjacht Popstars - The Rivals. Ook Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Nicola Roberts en Nadine Coyle maken deel uit van de groep. Volgens The Sun zullen Cheryl, Kimberley en Nicola optreden als bruidsmeisjes. Wanneer de bruiloft plaatsvindt, is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren