logo songteksten.net

Gewonde Spider-Man-acteur is niet boos

(Novum) - De acteur die gewond raakte tijdens de musical Spider-Man wijt zijn lot aan een menselijke fout. Christopher Tierney viel op 20 december negen meter naar beneden op het podium. De acteur hield er diverse botbreuken aan over, maar koestert geen wrok.

"Het was gewoon een menselijke fout", zei Tierney in een interview met het Amerikaanse WCBS-TV. "Ik moest van een brug afspringen, maar dat ging mis. Het tuigje zat vast om mijn rug, maar ik was niet vastgeketend aan het podium. Ik sprong en kon niet meer terug." De acteur viel met zijn rug op het podium.

Tierney brak onder meer vier ribben, een schouderblad en een elleboog. Hij moet de komende maanden herstellen, maar zou graag weer snel het podium betreden. "Het gaat elke dag beter en ik heb het gevoel dat ik zo weer kan optreden."

De productie van Spider-Man kostte 65 miljoen dollar en is daarmee de duurste Broadway-musical ooit. De investering loont, want het stuk bracht afgelopen week alleen al 35 miljoen dollar in het laatje, schrijft de website Hollywood Reporter. De musical, met muziek van Bono en The Edge van U2, gaat 7 februari officieel in première.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren