logo songteksten.net

Fier van Nick & Simon beste album van 2010

(Novum) - Fier van Nick & Simon is door de luisteraars van radiozender 100% NL gekozen tot album van het jaar 2010. Het Volendamse duo kreeg 31,8 procent van de stemmen en liet daarmee Marco Borsato met Dromen Durven Delen en Jan Smit met Leef achter zich.

"Er staat best een bepaalde druk op. We willen altijd het vorige album minimaal evenaren", zegt Simon Keizer over de totstandkoming van Fier na het succes van hun vorige album Luister. "Dat we deze award mogen ontvangen is toch wel de kroon op het werk."

De 100% NL Award is het begin van wat een mooi jaar lijkt te worden voor Nick & Simon. In oktober verzorgen de twee een reeks Symfonica in Rosso-concerten. Zanger Nick Schilder staat op het punt om voor de eerste keer vader te worden.

Radiozender 100% NL deelt sinds 2009 jaarlijks prijzen uit. De awards kwamen tot stand met hulp van Buma Stemra. Luisteraars kunnen via de site van de zender stemmen op hun favoriete artiest, album, hit en nieuwkomer. De overige winnaars worden deze week bekendgemaakt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren