logo songteksten.net

'Lindsay Lohan vervolgd wegens mishandeling'

(Novum/AP) - De politie wil Lindsay Lohan aanklagen wegens mishandeling. Als de 24-jarige actrice schuldig wordt bevonden kan ze opnieuw de gevangenis in draaien.

Lohan verbleef de afgelopen tijd in de Betty Ford-kliniek om af te komen van haar drugsverslaving. Vorige maand, nadat ze laat terugkeerde van een uitstapje, viel de actrice een vrouwelijk personeelslid aan. De vrouw heeft haar aanklacht tegen Lohan inmiddels ingetrokken, maar de politie is nog niet klaar met het incident.

Een onderzoek van twee weken heeft volgens de politie uitgewezen dat de actrice met de ruzie de regels van haar voorwaardelijke straf heeft overtreden. Lohan kreeg deze straf opgelegd na haar veroordeling voor rijden onder invloed in 2007. De politie dient de details van het onderzoek deze week in bij de rechter in Los Angeles, waarna ze mogelijk wordt vervolgd.

Als de rechter vindt dat Lohan haar voorwaardelijke straf inderdaad heeft geschonden, dan wordt ze wederom achter de tralies gezet. Ze verbleef afgelopen zomer al in de gevangenis, eveneens naar aanleiding van de veroordeling voor rijden onder invloed.

Lohan heeft de Betty Ford-kliniek inmiddels verlaten. Het personeelslid dat ze aanviel werd ontslagen door de kliniek, omdat zij de regels van de instelling had overtreden door zich publiekelijk uit te laten over een patiƫnt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren