logo songteksten.net

Advocaat Lindsay haalt uit naar politie

(Novum) - De advocaat van Lindsay Lohan vindt dat de politie dinsdag voor haar beurt heeft gesproken. De agenten maakten bekend dat ze van plan zijn Lohan aan te laten klagen wegens mishandeling. "Dit is uiterst ongebruikelijk", laat Lohans advocaat weten aan Reuters.

Lohan verbleef de afgelopen maanden in de Betty Ford-kliniek waar ze werd behandeld wegens haar drugsverslaving. Half december vloog de 24-jarige actrice een van de medewerkers aan. Lohan zou de vrouw geduwd hebben, wat in strijd is met de voorwaarden van haar proeftijd.

Of Lindsay wordt vervolgd wegens mishandeling, is aan de openbaar aanklager. De politie liet dinsdag weten dat de zaak is doorverwezen naar justitie. "Dat de politie naar buiten komt met haar mening over wat er met Lindsay moet gebeuren is voorbarig, uiterst ongebruikelijk en erg verontrustend", reageert Lohans raadsvrouw.

De medewerkster van de Betty Ford-kliniek heeft haar aanklacht tegen Lindsay ingetrokken. De vrouw heeft meerdere malen te kennen gegeven dat de zaak wat haar betreft is afgedaan. Lindsay, die maandag werd ontslagen uit de afkickkliniek, zit nog in een proeftijd van drie jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren