logo songteksten.net

Twilight grote winnaar People's Choice Awards

(Novum/AP) - The Twilight Saga: Eclipse en Eminem zijn de grote winnaars van de People's Choice Awards. De vampierenfilm en de rapper wonnen woensdagavond in Los Angeles ieder vier publieksprijzen.

The Twilight Saga: Eclipse won prijzen in de categorieën favoriete film en favoriet drama. Kristen Stewart werd tot favoriete actrice verkozen en acteurs Taylor Lautner en Robert Pattinson tot favoriet filmduo. Vorig jaar sleepte de voorganger van de vampierenfilm, The Twilight Saga: New Moon, ook al vier prijzen in de wacht.

Eminem kreeg de onderscheiding in de categorieën favoriete mannelijke artiest en favoriete hiphopartiest. Zijn duet met Rihanna, Love the Way You Lie, won de prijzen voor favoriete nummer en favoriete videoclip. Het nummer behaalde ook de derde plaats meest verkochte liedjes in de Verenigde Staten. Het album van Eminem werd het meest verkochte album. Recovery ging 3,4 miljoen keer over de toonbank.

Ook de televisieserie House M.D. nam vier People's Choice Awards mee naar huis. Naast de onderscheiding voor favoriete televisieserie kregen hoofdrolspelers Hugh Laurie en Lisa Edelstein een prijs voor meest favoriete acteurs. In de categorie film ging die award naar Johnny Depp. Jackie Chan kreeg er een voor favoriete actiester, en Adam Sandler in de categorie favoriete comedyster.

De People's Choice Award werden voor 37e keer uitgereikt. De show werd gepresenteerd door Queen Latifah en werd in de Verenigde Staten uitgezonden door CBS.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren