logo songteksten.net

Ex-Pussycat Doll was travestiet in vorig leven

(Novum) - Kaya Jones weet het zeker. In een vorig leven wandelde ze door de straten als travestiet. "Ik ben erg lang, ben gek op make-up en nepwimpers en zie er graag geweldig uit", somt de ex-Pussycat Doll op voor de camera van Novum Nieuws. "En ik ben dol op homo's."

Jones is vooral dol op de modeadviezen van haar homoseksuele vrienden. "Ze omringen zich altijd met mooie vrouwen. Homo's zeggen eerlijk als iets niet staat, maar zijn ook de eersten die je een compliment geven over je kleding."

De 26-jarige blondine stapte in 2004 uit de meidenband, vlak voordat die internationaal doorbrak met het nummer Don't Cha. Jones stortte zich op haar modellencarrière en probeerde als solo-artiest voet aan de grond te krijgen.

Spijt van haar vertrek bij de Pussycat Dolls heeft Kaya ondanks het succes van de band nooit gehad. "Het was ontzettend leuk om deel uit te maken van de groep, maar als iets niet goed voelt, moet je het niet doen. Ik beleefde er geen lol meer aan."

Kaya wist de Belgische dj en producer Regi Penxten onlangs te strikken voor een nummer. De samenwerking tussen Jones en Penxten, vooral bekend als producer van Milk Inc., resulteerde in het nummer Take it Off. "Ik luisterde naar zijn werk en naar de nummers van Milk Inc. en stond versteld van zijn talent. Ik wilde heel graag met hem samenwerken, dat is gelukt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren