logo songteksten.net

Ex-vriend Anna Nicole Smith vrijgesproken

(Novum) - Howard K. Stern wordt niet langer verdacht van het onder een valse naam verkrijgen van medicijnen voor zijn ex-vriendin Anna Nicole Smith. De advocaat werd eerder samen met Smiths psychiater veroordeeld voor het verstrekken van buitensporig veel medicijnen aan de playmate. Smith stierf in 2007.

Het model, dat pas 39 jaar oud was, overleed aan een onbedoelde overdosis medicijnen. Bij het voormalige Playboy-model werden diverse chronische ziektes geconstateerd, waarna zij verslaafd raakte aan pijnstillers. Stern werd in oktober veroordeeld van het gebruik van diverse valse namen om aan medicijnen voor zijn ex-vriendin te komen.

De rechter oordeelde donderdag dat Stern niet de intentie had om te frauderen. Hij wilde slechts de privacy van Smith beschermen toen hij zijn eigen naam en die van anderen gebruikte om medicijnen te verkrijgen, zo nam hij aan. Daarop werd Stern vrijgesproken.

Psychiater Khristine Eroshevich kwam er vanaf met een jaar proeftijd en een boete van honderd dollar voor het voorschrijven van een recept voor de pijnstiller vicodin onder een valse naam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren