logo songteksten.net

Milli Vanilli-zanger twijfelt aan echtheid zangers

(Novum) - Milli Vanilli-zanger Fab Morvan zet zijn vraagtekens bij de geloofwaardigheid van veel moderne artiesten. Morvan maakte eind jaren tachtig deel uit van het populaire popduo, dat aan de schandpaal werd genageld toen bekend werd dat de zangpartijen door anderen waren ingezongen.

Morvan vraagt zich af of de zangers en zangeressen van tegenwoordig eigenlijk niet hetzelfde trucje uithalen. "Heel veel artiesten playbacken tijdens hun optredens. Je kunt het zelfs geen playback meer noemen, vanwege de technologie", zegt hij voor de camera van Novum Nieuws. "Er is tegenwoordig software waardoor je loepzuiver klinkt wanneer je zingt in de studio. Mijn vraag is: is er een verschil tussen wat ik destijds heb gedaan en wat zij nu doen?"

Milli Vanilli, naast Morvan bestaande uit Rob Pilatus, scoorde hits met Girl You Know It's True en Girl I'm Gonna Miss You. Toen bekend werd dat de twee niet echt zongen, was het snel gedaan met hun populariteit. Pilatus overleed in 1998, waarschijnlijk aan een overdosis drugs en alcohol.

Morvan is nog altijd actief in de muziekwereld en werkt momenteel aan een nieuw danceproject met DJ Sean McCaff, getiteld SMFM. "Ik wil niet spreken van een comeback, want ik ben er nooit mee opgehouden", legt Morvan uit. "Ik ben altijd in de studio bezig geweest om te werken aan verschillende projecten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren