logo songteksten.net

Gordon dolblij met album op nummer een

(Novum) - Gordon en zijn mannen hebben deze week de nummer een bereikt in de Album Top 100. De zanger is door het dolle heen. Het debuutalbum van Los Angeles The Voices neemt na zes weken in de albumlijst voor het eerst de koppositie in.

Het is de eerste keer sinds twintig jaar dat een album van Gordon op nummer een staat. Het album Los Angeles kwam in november uit en behaalde binnen een maand al goud. "Dat dit zo door het publiek zou worden gewaardeerd, heb ik alleen maar kunnen dromen en durven hopen. Mensen horen dus de oprechtheid van onze samenzang, de liefde en bezieling die we hier in hebben gestoken", zegt Gordon.

De 42-jarige Gordon stelde de groep zelf samen. Hij riep zangers met een geschoolde stem op bij hem thuis auditie te komen doen en koos er vier uit. "Wat ben ik ook blij voor mijn jongens die ieder afzonderlijk hier al jaren van droomden en die droom nu verwezenlijkt hebben."

De lancering van de cd werd eerder uitgesteld, omdat Gordons moeder overleed. "Ik ga het uitbundig vieren, dat heb ik lang niet gekund omdat ik dat niet gepast vond naar mijn moeder toe, maar wat zou ze dit geweldig hebben gevonden en wat zou ze willen dat ik een fles champagne opentrok."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren