logo songteksten.net

Gigi Hadid op cover van Britse Vogue

LONDEN - Gigi Hadid heeft haar eerste covershoot van 2016 binnen. Het model staat in januari namelijk op de voorkant van de Britse Vogue. De glossy laat het nieuwe blad alvast zien op de website.

Hadid, dochter van de Nederlandse Yolanda Foster, heeft niet alleen voor het blad geposeerd. In het magazine staat ook een interview met de blondine, die sindskort regelmatig wordt gezien met voormalig One Direction-zanger Zayn Malik.

In het interview heeft Gigi het onder meer over sociale media, haar vriendin Kendall Jenner en over de kritiek die ze online wel eens op haar lichaam krijgt. Via Twitter en Instagram zou de slanke Hadid regelmatig te horen krijgen dat ze meer rondingen heeft dan haar modellencollega's. "Ja, ik ben een atletisch persoon en ik heb een atletisch figuur. Maar ik ben dol op mijn lichaam, want ik weet wat ik er voor heb moeten doen", zegt Hadid.

"Dat ga ik niet veranderen voor wat mensen die gefrustreerd zijn over hun eigen leven", zegt de twintigjarige blondine over de kritiek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren