logo songteksten.net

Charlotte Church heeft spijt van opmerkingen

(Novum) - Charlotte Church heeft haar excuses aangeboden voor de uitspraken die ze eerder over de Britse koningin Elizabeth II deed. De zangeres noemt de uitlatingen onbezonnen en dom van zichzelf, The Press Association.

Church zei in een interview met het blad Esquire Magazine onder meer dat de koningin niet goed doorheeft wat er om haar heen gebeurt. "Ik heb de koningin nu zeven keer ontmoet en ze onthoudt nooit wie ik ben", vertelde de zangeres aan het tijdschrift. "Als je dichtbij haar komt, besef je dat het een heel oude vrouw is en dat ze geen idee heeft van wat er gaande is."

De 24-jarige Church zei ook medelijden te hebben met de Britse koningin. "Ze wil waarschijnlijk helemaal niet naar elk koninklijk variété-optreden geduwd worden, om daar schaars geklede dansers en slechte komieken te aanschouwen." De zangeres zegt nu enorme spijt te hebben van haar uitlatingen over Elizabeth II.

"Ik ben vereerd haar ontmoet te hebben en heb enorm veel respect voor haar en voor wat ze doet", zegt een berouwvolle Church. "Toen ik die uitspraken op papier zag staan, besefte ik hoe dom ik ben geweest om tegenover een journalist zulke onbezonnen uitlatingen te doen." De Britse zangeres kreeg in haar land wegens de opmerkingen enorm veel kritiek te verduren.

Church zegt zich niet eens goed te kunnen herinneren de bewuste dingen gezegd te hebben. "Mijn enige verdediging is dat ik nooit verwacht had dat een gerespecteerd blad mijn uitspraken zo uit de context zou halen en zo sensationeel zou neerzetten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren