logo songteksten.net

Miranda Kerr en Orlando Bloom krijgen zoontje

(Novum) - Supermodel Miranda Kerr en acteur Orlando Bloom zijn ouders van een zoontje geworden. Het jongetje werd geboren in een ziekenhuis in Los Angeles.

Hoewel het paar de geboorte nog officieel bekend moet maken, heeft een goede vriend van het koppel het heugelijke nieuws al bevestigd tegenover de Australische krant The Sydney Morning Herald. Ook een familielid van het 27-jarige Australische model heeft laten weten dat Kerr is bevallen.

Amerikaanse media speculeerden er op los nadat een fotograaf van entertainmentsite X17 Online acteur Bloom verheugd over een zoontje hoorde praten. Kerr werd op 1 januari al naar het ziekenhuis gebracht en bracht familie ervan op de hoogte dat de bevalling was begonnen. Het bleek echter vals alarm.

Het Victoria's Secret-model en de 33-jarige Britse acteur stapten in juli vorig jaar in het huwelijksbootje. Een maand later maakten ze bekend in verwachting te zijn. Kerr heeft laten weten na de geboorte voorlopig te willen stoppen met werken, maar de Australische krant The Sun-Herald schrijft dat het model in mei alweer aan de slag gaat voor de zomercatalogus van David Jones.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren