logo songteksten.net

The Game moet neef schadevergoeding betalen

(Novum) - Rapper The Game moet van de rechter zijn eigen neef een schadevergoeding van vijftigduizend dollar betalen. De rapper werd door zijn neef Robert Kirkwood voor de rechter gesleept omdat hij hem tijdens een begrafenis in elkaar zou hebben gemept.

De 31-jarige rapper was in juli 2008 aanwezig bij de begrafenis van Kirkwoods zus. De neef zou The Game hebben aangesproken op het niet meebetalen aan de rekening voor de begrafenis. De rapper en vier anderen gaven Kirkwood hierop enkele rake klappen, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Het is niet de eerste keer dat The Game zich in de nesten werkt. In 2005 werd de rapper in de boeien geslagen omdat hij zich misdroeg in een winkelcentrum in de staat North Carolina, en zich verzette tijdens zijn aanhouding. De rapper, wiens echte naam Jayceon Taylor is, werd hierop door de bewakers met pepperspray bespoten.

De rapper beweerde later niets te hebben misdaan en noemde de pepperspray-behandeling overdreven. De vijf bewakers klaagden Taylor hierop aan wegens smaad, de zaak moet nog voor de rechter verschijnen. In 2008 werd The Game tot twee maanden gevangenisstraf veroordeeld, omdat hij tijdens een basketbalwedstrijd iemand met een vuurwapen zou hebben bedreigd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren