logo songteksten.net

Kate Middleton viert laatste verjaardag als burger

(Novum/AP) - Kate Middleton viert zondag haar laatste verjaardag als burgermeisje. De verloofde van de Britse prins William wordt 29. Kate en William trouwen op 29 april.

Middleton maakt volgens het Britse koningshuis geen groot feest van haar 29e verjaardag. De aanstaande prinses viert haar geboortedag in privékringen. Volgens Britse media brengt Kate, die vijf maanden ouder is dan William, de dag door met vrienden en familie. "Er komen nog genoeg feestjes aan", concludeerde een royaltyverslaggever.

Middleton en haar aanstaande woonden zaterdag nog een groot feest bij. De verloofden waren op de bruiloft van een goede vriend van William. Ook prins Harry, Williams jongere broer, en prinses Beatrice, Williams nichtje zagen Harry Aubrey-Fletcher en Sarah Louise Stourton trouwen.

William en Kate trouwen zelf op 29 april in de Londense kerk Westminster Abbey. Deze week maakten de verloofden meer details over hun bruiloft bekend. Zo hebben ze laten weten dat de huwelijksvoltrekking om 11.00 uur begint en dat ze in de echt verbonden worden door de aartsbisschop van Canterbury.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren