logo songteksten.net

Optreden Eagles of Death Metal bij U2 op tv

HILVERSUM - De terugkeer van de Eagles of Death Metal in Parijs is zaterdag 19 december te zien bij NPO 3. De Amerikaanse rockband stond na de aanslagen in Parijs maandag voor het eerst weer op het podium in de Franse hoofdstad. De band trad op met U2, dat concert zendt de NTR volgende week zaterdag uit.

Het concert dat U2 maandag in Parijs gaf, is live uitgezonden op HBO. De betaalzender was van plan de show die U2 vorige maand zou geven in de Franse hoofdstad live uit te zenden, maar vanwege de terroristische aanslagen in de stad werd het concert uitgesteld.

U2 wilde zo snel mogelijk terug naar Parijs, afgelopen zondag en maandag gaf de band twee bijzondere optredens in de stad. Bij het tweede concert kwam Eagles of Death Metal tijdens de toegift het podium op.

De shows maken deel uit van U2’s Innocence + Experience Tour, die de Ierse band in september naar Amsterdam bracht. Tijdens het concert komen niet alleen nummers van het meest recente album Song of Innocence voorbij, maar speelt U2 ook oude hits als I Will Follow, Pride (In the Name of Love) en Sunday Bloody Sunday.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren