logo songteksten.net

Aerosmith is gitarist Joe Perry kwijt

(Novum) - De heren van Aerosmith hebben geen idee waar hun bandmaatje Joe Perry uithangt. Zanger Steven Tyler wil de bandleden verzamelen om een nieuwe cd op te nemen, maar kan Perry niet vinden. De 62-jarige frontman heeft er vertrouwen in dat het goedkomt.

"Ik probeer de jongens bij elkaar te krijgen. Het lukt ons alleen niet om Joe te pakken te krijgen", zegt Tyler tegen het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone. Tyler hoopt dat de gitarist een dezer dagen weer opduikt en afreist naar Los Angeles om aan de cd te werken. "Ik weet niet waar hij is, maar ik ga eind januari naar LA. Ik heb lang genoeg pauze gehad."

De Amerikaanse rockband dreigde in 2009 op zoek te gaan naar een vervanger voor Tyler, omdat hij het maandenlang liet afweten vanwege zijn pijnstillerverslaving en aankondigde solo te willen gaan. Een jaar geleden keerde de zanger toch terug en kondigde de band een tournee aan.

Tyler gelooft dat het wel weer goedkomt met Perry. "We zijn al jaren als broers. Hij gaat nu gewoon door een eigen fase heen", denkt Tyler. De zanger gelooft dat alle mogelijkheden nog openliggen. "We moeten gewoon samenkomen en onze zooi bij elkaar brengen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren