logo songteksten.net

Zangeres Jewel is zwanger

(Novum) - Jewel is in verwachting van haar eerste kind. De zangeres en haar man, rodeorijder Ty Murray, zijn dolblij met het nieuws. Jewel is drie maanden in verwachting. "Ik voel me heel gelukkig", zegt de 36-jarige zangeres.

Jewel, die sinds kort de realityshow Going Platinum presenteert, is opgelucht dat ze het blijde nieuws eindelijk kan delen. "Ik heb een zwangerschapstest gedaan en het was positief", onthult de zangeres aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het was zo moeilijk om het geheim te houden. Ik was bang dat ik zou gaan overgeven in de studio en iedereen zou zeggen: ze is zwanger."

Het koppel trouwde in 2008 op de Bahamas. Jewel moest eerst rust in haar leven vinden, voordat ze aan kinderen wilde beginnen. "Ik ben altijd al een workaholic geweest, dus ik moest leren om gas terug te nemen en op een andere manier voor mezelf te zorgen."

Ook de aanstaande vader kan zijn geluk niet op. "We zijn zo opgetogen dat we ons eerste kindje verwachten", zegt de 41-jarige Murray. "We wisten altijd al dat we graag een kind wilden en op dit punt in ons leven voelt het goed."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren