'Frank Sinatra haatte zijn grote hits'

Door ANP, dinsdag 22 december 2015 05:37, bron: ANP

NEW YORK - Frank Sinatra had op een gegeven moment schoon genoeg van enkele van zijn bekende hits. Dat schrijft New York Post.

Een voorzitter van de bekende Friars Club in New York was getuige van een nukkige Sinatra voordat die in 1983 tijdens een bal het podium betrad. "Speel dat nummer nooit meer!", zei hij nadat de huisband hem introduceerde met zijn hit New York, New York. "Ik had al genoeg van My Way, wat een verschrikking was en ik wil niet dat deze ook in die categorie belandt", zou hij gesnauwd hebben.

Eerder meed hij My Way al tijdens zijn optredens, net als Strangers In The Night. In het boek Sinatra: The Life werd Frank al eens geciteerd over zijn hekel aan het laatstgenoemde nummer. "Het is een stuk vuil" en "het is het allerslechtste verdomde nummer dat ik ooit heb gehoord", zei hij over de hit.

De beroemde New Yorkse club viert in januari uitgebreid de honderdste verjaardag van Sinatra. Tijdens een gala krijgt de crooner een ode van onder anderen Dionne Warwick, Wayne Newton, en Norm Crosby.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten