logo songteksten.net

Zanger Eagles Of Death Metal prijst Bono

NEW YORK - Zanger Jesse Hughes van Eagles Of Death Metal heeft in een interview verteld over de steun die hij na de aanslagen in Parijs kreeg van U2-zanger Bono. Tijdens het optreden van de Amerikaanse band in Parijs werden 89 bezoekers doodgeschoten.

"Bono weet dat ik een christen ben, en hij weet ook dat ik een moederskind ben", vertelt Hughes in een interview met Rolling Stone. "De volgende dag kwam er een koerier die mij een telefoon bracht. Op het briefje dat erbij zat, stond: 'Dit komt van Bono. Zorg ervoor dat je je moeder belt.' Dat vond ik geweldig. Het was de eerste keer dat ik echt met mijn moeder kon praten zonder dat ik in een politiebureau zat, en op dat moment was dat ontzettend belangrijk voor mij."

Eagles Of Death Metal zijn al langer goed bevriend met U2. Onlangs waren de Amerikanen terug in Parijs, toen ze een gastoptreden bij U2 deden. Hughes geeft toe dat hij bang was om terug te gaan. Hij zegt dat hij zich nu voor altijd verbonden voelt met Frankrijk. "Ik vond het geweldig hoe het land reageerde", zegt hij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren