logo songteksten.net

Toerende Edsilia Rombley mist dochter

(Novum) - Edsilia Rombley ziet ertegenop dat ze haar dochtertje moet missen tijdens haar nieuwe toer. De 32-jarige zangeres is voor het eerst sinds de geboorte van Imaani in augustus weer fulltime aan de slag. Rombley begon dinsdag aan haar toer Edsilia Zingt Verder.

Het liefst heeft Rombley haar dochter de hele dag in de buurt, maar het meisje mee op toer nemen is geen optie. "Ik ben een controlfreak, een perfectionist en erg kritisch op mezelf", zegt Rombley in het AD. "Dan moet ik me en druk maken over de show en opletten of alles goed gaat met haar."

Het gemis van Imaani is niet het enige dat Rombley parten speelt op het podium. "Verder wordt het zwaar, omdat ik lichamelijk nog niet helemaal fit ben. Mijn stem klinkt iets anders. Er zit een randje op vanwege de korte nachten", zegt de zangeres. Volgens haar man Tjeerd Oosterhuis komt dat haar geluid juist ten goede.

Rombley toert de komende vier maanden door het hele land. "Ik verheug me er enorm op, omdat ik uit ervaring weet hoe leuk het is", zegt Edsilia. Tjeerd krijgt thuis hulp van Rombleys tante die overkomt uit de Antillen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren