logo songteksten.net

Dieven slaan slag in huis Wesley en Yolanthe

(Novum) - Dieven hebben ingebroken in de Milanese woning van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau. De inbraak vond plaats tijdens de feestdagen, die het echtpaar elders doorbracht.

Het management van het echtpaar spreekt van een 'kleine inbraak', waarbij geen persoonlijke bezittingen zijn buitgemaakt. De woordvoerder laat tevens weten dat het politieonderzoek inmiddels in volle gang is.

"We waren op vakantie en werden gebeld dat er een inbraak was geweest in het pand waar wij wonen", legt Yolanthe woensdagavond uit in RTL Boulevard. "Er was niks waardevols weg, maar het is vervelend dat er vreemde mensen in je huis zijn geweest."

De Italiaanse krant Corriere Della Sera schrijft dat de inbrekers gewoon door de hoofdingang zijn binnengekomen. Ook in het huis van Sneijders ploeggenoot bij Inter Samuel Eto'o werd rond de feestdagen ingebroken, waarschijnlijk door dezelfde bende.

Het is niet de eerste keer dat Wesley en Yolanthe worden geconfronteerd met een dergelijk voorval. Vorig jaar werd hun vakantiehuis op Ibiza ook al leeggeroofd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren