logo songteksten.net

Been Zsa Zsa Gabor niet te redden

(Novum) - Het rechterbeen van Zsa Zsa Gabor is niet te redden. Artsen van de 93-jarige Hollywoodlegende zijn ervan overtuigd dat een amputatie de enige oplossing is, schrijft entertainmentzender TMZ. Gabor heeft een enorme bloedprop in haar rechteronderbeen.

Als de artsen de hoogbejaarde diva snel kunnen opereren, hoeven ze volgens Gabors echtgenoot Prince Frederic von Anhalt misschien maar een klein deel van het been te amputeren. Mogelijk verliest Gabor toch haar hele been als de infectie te agressief blijkt.

Er is nog geen operatiedatum gepland. Haar man hoopt dat ze eind deze week onder het mes kan.

De operatie is niet zonder risico's. Artsen waarschuwden Von Anhalt eerder dat Gabor de ingreep mogelijk niet overleeft. Gezien haar hoge leeftijd vormt de narcose een groot gevaar.

Gabor kampt al langer met een zwakke gezondheid. De actrice brak in juli haar heup na een val uit bed. Sindsdien heeft ze verschillende keren in het ziekenhuis gelegen met gezwollen benen, infecties en bloedproppen in haar lichaam. Gabor zit sinds 2002 in een rolstoel, in dat jaar raakte ze gedeeltelijk verlamd bij een auto-ongeluk. Drie jaar na het ongeval kreeg de Hollywoodlegende een beroerte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren