logo songteksten.net

Tina Turner aanwezig bij Musical Awards

UTRECHT - Tina Turner is woensdagavond aanwezig bij de uitreiking van de Musical Awards in het Beatrixtheater in Utrecht. De 76-jarige zangeres zou de ceremonie bijwonen om een prijs uit te reiken.

Vermoedelijk gaat het om de oeuvre-award die Joop van den Ende krijgt. Turner werkt momenteel met Van den Ende aan een musical over haar leven. Het is zeven jaar geleden dat de zangeres op een podium stond. In 2009 trad ze op in het Gelredome in Arnhem. Ze woont tegenwoordig in Zwitserland.

The Bodyguard heeft de meeste nominaties in de wacht gesleept voor de Musical Awards. De productie over een zangeres die wordt belaagd door een stalker maakt kans op negen beeldjes. De musical Rent van M-Lab heeft acht nominaties gekregen.

Cabaretier Alex Klaasen is maar liefst twee maal genomineerd voor een Musical Award. Hij maakt kans op beeldjes voor zijn vertaling van en hoofdrol in Kiss of the Spider Woman. De voorstelling vertelt over twee politieke gevangenen die elkaar in de cel verhalen vertellen om de tijd te doden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren