logo songteksten.net

Jan Smit scoort dertiende nummer 1-hit

(Novum) - Jan Smit voert voor de dertiende keer de Single Top 100 aan. Het nummer Niemand Zo Trots Als Wij, dat Jan voor zijn in november geboren dochtertje Emma schreef, komt deze week binnen op de eerste plek.

Niemand Zo Trots Als Wij verscheen vorige week vrijdag en was na het weekeinde al goed voor een gouden plaat. Dat betekent dat het schijfje ruim tienduizend keer verkocht is. "Begin deze week al een gouden single, nu is de dertiende nummer 1-hit een feit", juicht Jan via Twitter. "Emma, Liza en natuurlijk iedereen die me steunt onwijs bedankt!"

Jans liefdesliedje voor zijn dochtertje stoot Hello van Martin Solveig van de eerste plaats. Het nummer werd veelvuldig gedraaid tijdens Serious Request en bracht daardoor het meeste geld op tijdens de liefdadigheidsactie van 3FM. Hello staat deze week op de derde plek, Adeles Rolling in the Deep blijft op de tweede positie staan.

Gordon is zijn nummer 1-positie in de Album Top 100 alweer kwijt. De zanger zakt met zijn Los Angeles The Voices naar de derde plek. Marco Borsato klimt na twee weken afwezigheid weer op de troon van de albumlijst. Zijn Dromen Durven Delen stond rond kerst voor het laatst op nummer 1. Caro Emerald staat na vijftig weken nog steeds op de tweede plek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren