Album Macklemore & Ryan Lewis in februari

Door ANP, zaterdag 16 januari 2016 17:04, bron: ANP

SEATTLE - Macklemore & Ryan Lewis brengen op 26 februari hun nieuwe album This Unruly Mess I've Made uit. Het Amerikaanse hiphopduo heeft dat vrijdag bekendgemaakt.

This Unruly Mess I've Made is de opvolger van The Heist uit 2012. Macklemore & Ryan Lewis hebben hun nieuwe album in een jaar tijd opgenomen in de Pacific Northwest. Dat is een regio in het noordwesten van Noord-Amerika. De plaat bevat onder andere hun eerdere singles Growing Up, Downtown en Kevin.

Op de website van Macklemore, de artiestennaam van Ben Haggerty, staan een brief en videoboodschap over het project. "Wat ik niet kon vinden in een hotelkamer, tijdens het toeren of in Seattle, vond ik wel 'in the middle of nowhere'", zegt de rapper. "Niet muziek maken omdat het moet, maar omdat het mag. Ik was helemaal vergeten hoe dat moest."

Macklemore & Ryan Lewis, bekend van hits als Thrift Shop en Same Love, komen dit jaar naar Nederland en Belgiƫ. De artiesten geven op 1 maart een concert in het Sportpaleis Antwerpen en op 10 april staan ze in de Ziggo Dome.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren