logo songteksten.net

Blueszangeres Etta James heeft kanker en is dement

(Novum/AP) - Etta James heeft leukemie en is dement. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die de echtgenoot van de 72-jarige blueszangeres heeft ingediend. James' echtgenoot wil de controle over de financiƫn van de zangeres.

James kan niet meer voor zichzelf zorgen, heeft hulp nodig met eten en aankleden en kan geen handtekeningen meer zetten. Dat verklaren artsen die de blueszangeres, bekend van hits als At Last en I Just Wanna Make Love to You, behandelen.

Vanwege de zwakke gezondheid van James wil haar echtgenoot de financiƫn overnemen. Het zou gaan om de zeggenschap over meer dan een miljoen dollar. Later vrijdag moet een rechter beslissen of James' echtgenoot daadwerkelijk zeggenschap krijgt over het fortuin.

Etta James is sinds vorig jaar januari niet meer in het openbaar verschenen. De zangeres werd toen met verschillende infecties opgenomen in het ziekenhuis. James werd ziek terwijl ze in een afkickkliniek zat. Daar verbleef ze wegens een verslaving aan pijnstillers en andere medicijnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren