Karen Damen uitgeroepen tot babe van het jaar

Door ANP, zondag 17 januari 2016 12:25, views: 3, bron: ANP

VILVOORDE - Voormalig K3-zangeres Karen Damen is het lekkerste ding van België. De kijkers van Ketnet verkozen Karen tot babe van het jaar. Zaterdag mocht de zangeres de bijbehorende Gouden K in ontvangst nemen.

“Ik vind dat wel raar”, reageerde Karen. “Dat is wel heel leuk, dank u wel. Ik ben er eigenlijk echt keiblij mee.”

Ook voor Klaasje, Marthe en Hanne, die sinds november vorig jaar de kleuterpopgroep vormen, waren er prijzen. K3 werd verkozen tot band van het jaar en was met de tv-show K3 zoekt K3 volgens de kijkers van Ketnet verantwoordelijk voor de hype van het jaar.

Hunk

Niels Destadsbader, die met Gerard Joling K3 zoekt K3 presenteerde, ging ook naar huis met twee prijzen. Hij won de Gouden K’s voor hunk en mannelijke muzikant van het jaar.

Samson en Gert kregen een bijzondere prijs, de Gouden Gouden K, een soort lifetime achievement award. De hond en zijn baasje vierden in 2015 hun 25-jarig jubileum.

Ketnet, de kinder- en jeugdzender van de Vlaamse omroep VRT, organiseerde de awardshow voor de derde keer. In totaal werden vijftien Gouden K’s uitgereikt, meer dan 35.000 Ketnet-kijkers brachten hun stem uit.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten