logo songteksten.net

Lenny Kravitz wil leren surfen

NEW YORK - Lenny Kravitz heeft een goed voornemen voor dit jaar: leren surfen. De rocker geniet van het leven op de Bahama's, waar hij een huis heeft. De enige keuzes die hij op het tropisch eiland Eleuthera maakt zijn: naar welk strand ga ik vandaag en ga ik roeien of zwemmen?

In een interview met Rolling Stone zegt de 51-jarige zanger/acteur/interieurdesigner: "Ik surf niet en ik ben ook niet zo'n goede zwemmer, maar dat is een deel van mijn goede voornemens. Ik maakte een maand geleden een plan: surfen gaat mijn muziek veranderen. Het gaat me iets geven wat ik nodig heb om verder te komen. Ik heb de laatste tijd veel naar God Only Knows geluisterd. Ik ben toe aan een Brian Wilson-fase in mijn leven!"

De voormalig voorman van de Beach Boys staat overigens niet in Lenny's lijstje van grootste helden. De Let Love Rule-zanger noemt Bob Dylan, Mick Jagger en Paul McCartney als zijn grote voorbeelden. "Ik zag de Stones tijdens hun laatste tour. Ze waren even hardcore als toen ik ze eerder zag, hun agressie en precisie waren ongelooflijk. Als ik ze zie denk ik: dat is wat ik wil doen als ik over de zeventig ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren