logo songteksten.net

Britney Spears volgende slachtoffer Kanye West

(Novum) - Kanye West heeft zich weer eens van zijn slechte kant laten zien. Via Twitter maakte hij duidelijk dat hij het niet helemaal terecht vindt dat de nieuwe single van Britney Spears hoger in de hitlijst staat dan zijn nieuwe nummer. De rapper haalde een dergelijke actie twee jaar geleden ook al uit bij Taylor Swift.

Spears' nieuwe single Hold It Against Me staat op de eerste plaats in de iTunes chart. Dat gaat ten koste van Kanye's nummer H.A.M. met Jay-Z, die daardoor op de tweede plek staat. "He Britney, ik ben erg blij voor je dat je op nummer een staat, maar de single van mij en Jay-Z is een van de beste nummers aller tijden", twitterde de rapper.

Het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly schrijft dat West het bericht even later verwijderde, maar de manager van Spears kon het niet laten een sarcastische reactie te plaatsen. "Bedankt dat je ons de eerste plek gunt", twitterde zij. De rapper plaatste kort daarna een bericht waarin hij zijn excuses aanbood. "Geen haatgevoelens in 2011", liet hij weten.

Twee jaar geleden stapte West tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards het podium op terwijl Taylor Swift bezig was met haar dankwoord. De zangeres had gewonnen in de categorie beste videoclip, maar West was het daar niet mee eens en griste de microfoon uit haar handen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren