logo songteksten.net

Ellie Goulding bij duo's Grammy-duetten

LOS ANGELES - De Britse singer-songwriter Ellie Goulding, die dinsdag nog in de Amsterdamse Ziggo Dome optrad, zingt tijdens de uitreiking van de Grammy's een duet met R&B-zangeres Andra Day. De organisatie, de Recording Academy, maakte woensdag bekend dat er tijdens de show op 15 februari plaats is voor drie duetten.

Countrysterren Carrie Underwood en Sam Hunt nemen een van de duetten voor hun rekening. Tori Kelly en James Bay, beiden voor het eerst genomineerd voor de muziekprijs, zingen ook een duet tijdens de show.

''Het is een geweldige eer om op het Grammy-podium te mogen staan'', zegt Day. ''Ik word altijd enthousiast van de gezamenlijke optredens. Ellie is een geweldig talent en ik hoop dat ons optreden samen een bewijs is van de kracht van muziek en de onbegrensde mogelijkheden."

Eerder werd al bekendgemaakt dat Adele optreedt, net als de meervoudig genomineerde rapper Kendrick Lamar. Andere optredens worden verzorgd door countrygroep Little Big Town en de Canadese zanger The Weeknd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren