logo songteksten.net

'Patricia en Connie beëindigen diva-oorlog'

(Novum) - Patricia Paay en Connie Breukhoven hebben de strijdbijl begraven. Robert Jensen beweert een verzoening tussen de twee diva's te hebben bewerkstelligd.

Op de website van de radio- en tv-presentator is een fragment te beluisteren waarin hij de nietsvermoedende dames op twee telefoonlijnen met elkaar verbindt. Na de nodige verwarring blijkt dat zij elkaar best mogen. "Persoonlijk heb ik nooit iets tegen je gehad", zegt Connie. "Er zijn belangrijkere dingen", reageert Patricia op de mediaophef over hun onderlinge 'oorlog'.

De twee wisselden nog wat vriendelijke woorden. Patricia complimenteerde Connie met haar jazz-album en Connie nodigde op haar beurt Patricia uit voor een kop koffie.

"Patricia en Connie worden soms in de pers tegen elkaar uitgespeeld, maar dit gesprek bewijst dat ze elkaar eigenlijk mogen en ook veel gemeen hebben", schrijft Jensen op zijn website. "Ik denk dat ze mij dankbaar zijn als ze binnenkort samen iets gaan drinken."

De dames kunnen echter niet lachen om het feit dat Jensen het privégesprek online heeft gezet. "Wat een respectloze klootzak", zegt Patricia tegen De Telegraaf. "Als je zelf geen talent hebt, geen succes en geen kijkcijfers, dan doe je dit." Connie vindt het 'bijzonder brutaal' en 'niet chique'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren