logo songteksten.net

Boyband O-Town bezig met reünie

(Novum) - Vier van de vijf leden van O-Town werken aan een reünie. De boyband, die voortkwam uit het eerste seizoen van Making the Band, is volgens entertainmentsite TMZ al in de studio gedoken om nieuwe muziek op te nemen.

Alleen Ashley Parker-Angel, die na het MTV-programma Making the Band een eigen realityserie kreeg, ziet een reünie niet zitten. Volgens ingewijden hebben de overige vier zangers bijna een jaar geprobeerd Ashley op andere gedachten te brengen, maar is dat niet gelukt. De vier zijn een aantal weken geleden, toen duidelijk werd dat Parker-Angel echt niet terugkeert, de studio ingedoken.

Erik-Michael, Dan, Trevor, Jacob en Ashley werden in 2000 gekozen als leden van O-Town. De zoektocht van de ontdekker van de Backstreet Boys en *NSYNC naar een nieuwe boyband werd op de voet gevolgd door muziekzender MTV. De geboorte van O-Town was destijds ook in Nederland te volgen.

Na Making the Band bracht O-Town twee albums uit. Met nummers als Liquid Dreams en All or Nothing scoorde de boyband bescheiden hitjes. In 2003 viel de groep uit elkaar, waarna Parker-Angel solo ging en voet aan de grond probeerde te krijgen als acteur. De 29-jarige stond onder meer op Broadway met de musical Hairspray en scoorde in maart een rol in de superheldenfilm Pizza Man.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren