logo songteksten.net

Glamourmodel Katie Price gaat weer scheiden

(Novum) - Katie Price gaat voor de tweede keer in minder dan twee jaar tijd scheiden. Het Britse glamourmodel, beter bekend als Jordan, maakte in mei 2009 een einde aan haar huwelijk met zanger Peter Andre. Woensdag kondigt Price haar scheiding van kooivechter Alex Reid aan.

"Alex en ik hebben de laatste maanden een aantal problemen gehad", laat Price in een officiƫle verklaring weten aan de BBC. Volgens het glamourmodel is haar jongste scheiding deels veroorzaakt door de snelle gang naar het altaar. De 32-jarige Price beloofde Alex Reid in februari eeuwige trouw in Las Vegas. "We maken allemaal fouten en dit was er een."

De scheiding komt niet echt als een verrassing. Reid repte nog geen week na de bruiloft al over een breuk. Vrienden van de kooivechter beweerden dat Price alleen met hem trouwde zodat ze geld kon verdienen aan de trouwfoto's.

Twee maanden na het huwelijk vertelden bekenden van het stel dat ook Katie al uitgekeken was op haar echtgenoot. Desondanks beloofden Katie en Alex elkaar in juli opnieuw eeuwige trouw. Britse boulevardkranten speculeerden al weken over een op handen zijnde scheiding.

"Alex is niet meer de man op wie ik verliefd werd", stelt Price in haar verklaring. "Sommige van zijn trekjes kan ik niet begrijpen." Volgens Katie zorgde dat voor spanning tussen haar en de 35-jarige kooivechter. "Ik vind het verschrikkelijk dat mijn relatie met Alex op de klippen is gelopen, maar ik weet dat een scheiding het beste is voor mijn kinderen."

Price is moeder van drie kinderen. De jongste twee, zoon Junior en dochter Princess Tiaamii, kwamen voort uit haar huwelijk met Peter Andre. De vader van haar gehandicapte zoon Harvey is voormalig voetballer Dwight Yorke.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren