logo songteksten.net

Yzabel maakt song Knielen op een bed violen

AMSTERDAM - De Amsterdamse singer-songwriter Yzabel verzorgt de titeltrack van de nieuwe Nederlandse film Knielen op een bed violen. Dat maakte September Film vrijdag bekend.

Speciaal voor de verfilming van het gelijknamige boek van Jan Siebelink maakte Yzabel een Nederlandstalige versie van haar nummer We Are Hallelujah, Wij zijn hallelujah.

“Ik ben vereerd dat ik als nieuwe artiest gevraagd ben voor de titelsong van deze grote productie”, reageerde Yzabel. Met producers Jens Munnik en Eric van Tijn maakte ze voor de film een nieuw arrangement van haar nummer. “De titelsong is uiteindelijk een geheel nieuw lied geworden en gaat over de zoektocht naar liefde, wanneer diepe angsten tot waarheid verworden. Vrij intens, maar dat sluit prachtig aan bij waar de film Knielen op een bed violen over gaat.”

In Knielen op een bed violen vertolken Barry Atsma, Noortje Herlaar, Marcel Hensema, Bert Luppes, Gaite Jansen, Nils Verkooijen en Willem Voogd de hoofdrollen. De film is vanaf 25 februari te zien in de bioscoop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren