logo songteksten.net

Zsa Zsa Gabor vertrekt uit kapitale villa

(Novum) - Zsa Zsa Gabor en haar echtgenoot Prince Frederic von Anhalt hebben hun kapitale villa in Los Angeles te koop gezet. Het stulpje, waar ooit ook Elvis Presley woonde, moet 28 miljoen dollar opleveren. Gabors rechteronderbeen werd vrijdag geamputeerd, de 93-jarige Hollywoodlegende ligt nog in het ziekenhuis.

"We gebruiken slechts twee kamers, alle andere vertrekken zitten op slot", vertelt Von Anhalt aan de Britse persdienst Reuters. "Het heeft voor twee mensen geen zin om in zo'n groot huis te wonen." Het optrekje in Bel Air telt 26 kamers en een privézwembad.

Gabor en haar negende echtgenoot zijn van plan in een kleiner appartement te gaan wonen. De Hollywoodlegende, bekend van jaren vijftig films als Moulin Rouge en Lili, ligt voorlopig nog in het ziekenhuis na een amputatie. De hoogbejaarde diva verloor vrijdag een groot deel van haar rechterbeen als gevolg van afstervend weefsel. Artsen zijn volgens een woordvoerder 'voorzichtig optimistisch' over haar herstel.

De villa van Gabor en Von Anhalt werd oorspronkelijk gebouwd in opdracht van piloot Howard Hughes. Gabor kocht de woning van de erfgenamen van Elvis Presley. De King of Rock and Roll noemde het stulpje zijn thuis in de tijd dat hij veel in Los Angeles verbleef voor filmopnamen. Gabor telde in de jaren zeventig zeshonderdduizend dollar neer voor het optrekje. Tien jaar geleden kreeg ze een bod van achttien miljoen dollar voor de villa.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren