logo songteksten.net

Huwelijk Gwyneth Paltrow gaat niet over rozen

(Novum) - Gwyneth Paltrow moet bekennen dat het huwelijk haar soms tegenvalt. "Een huwelijk is veel meer dan wie de baas is over de afstandsbediening", vertelt de 38-jarige actrice aan het Amerikaanse damesblad Good Housekeeping. Ze trouwde in 2003 met Coldplay-zanger Chris Martin.

"Chris en ik hebben zo onze ups en downs", gaat Paltrow verder. "Een huwelijk is ingewikkeld, maar ik hoop dat we de neuzen dezelfde kant op houden en alle obstakels weten te overwinnen." Martin en Paltrow leerden elkaar in 2002 kennen na een concert van Coldplay. Een jaar later trouwden ze en in mei 2004 kwam dochter Apple ter wereld. Zoon Moses volgde twee jaar later.

Paltrow en Martin proberen hun privéleven zo veel mogelijk buiten de publiciteit te houden. Dat er weinig foto's van het gezin worden gemaakt, is met enige regelmaat aanleiding voor geruchten over een breuk. "Als ik met een frons over straat loop of als Chris en ik los van elkaar een restaurant verlaten, is dat enkel om de paparazzi niet aan te moedigen."

Volgens de actrice is er helemaal niets mis met haar relatie. "Ik kan op hem rekenen", prijst Paltrow haar echtgenoot. "Hij maakt me aan het lachen en houdt rekening met me. Hij geeft me een heel speciaal gevoel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren