logo songteksten.net

Dochter Connie Breukhoven langer in cel

(Novum) - Constanza Breukhoven mag nog dertig dagen langer worden vastgehouden. Het Openbaar Ministerie bevestigt dat de voorlopige hechtenis van de 35-jarige verdachte is verlengd. Constanza zou samen met haar vriend de kluis van haar vader Hans Breukhoven hebben leeggeroofd. Er is ook een derde verdachte aangehouden.

De dochter en schoonzoon van Hans en Connie Breukhoven werden 31 december aangehouden. Constanza werd op 3 januari vrijgelaten, terwijl het voorarrest van haar vriend werd verlengd. Het OM ging echter in beroep tegen de vrijlating, waarna ze 14 januari alsnog werd vastgezet.

De raadkamer van de rechtbank in Den Haag bepaalde donderdag dat Constanza's voorarrest dertig dagen wordt verlengd. De derde verdachte is opgepakt in het buitenland. De 28-jarige man uit Zaltbommel wordt verdacht van witwassen.

Connie Breukhoven kan het drama nauwelijks bevatten. "Hans en ik durven nog niet eens tegen elkaar te zeggen: zou het zo zijn? We durven het niet uit te spreken", zei ze in RTL Boulevard. "Als het niet zo is dan staat zo'n meisje die moeder is van twee kinderen bekend als dief, terwijl we nog geen zekerheid hebben. Mijn moederhart geeft het graag de twijfels."

Connie is woest dat De Telegraaf donderdagochtend suggereerde dat de peuterdochters van Constanza bij de diefstal betrokken zijn. "Ik vind het ontoelaatbaar dat de kindjes erbij worden betrokken. Dit is absoluut niet waar. De hele kluis is meegenomen." Haar ex-man Hans heeft een rectificatie van de krant geƫist.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren