logo songteksten.net

Alain Clark: liefde van niveau was weg

(Novum) - Alain Clark en zijn verloofde zijn niet meer samen omdat ze elkaar geen liefde op niveau meer konden bieden. De zanger en Reva Beek waren zeven jaar samen. Vorig jaar kregen ze samen een zoontje. Het welzijn van de 1-jarige Nilo staat voorop, vindt Clark.

De 31-jarige zanger en zijn vriendin zijn al een paar maanden uit elkaar. "We zijn denk ik gewoon nu op een plek in ons leven dat we het gevoel hebben dat we elkaar op een bepaald niveau qua liefde niet meer kunnen bieden wat we verwachten van elkaar", vertelt Clark in RTL Boulevard. "Dat is ook wel weer heel volwassen en eerlijk als je dat naar elkaar kan uitspreken."

Clark vindt dat zoontje Nilo niet mag lijden onder de breuk. "Hoe we dat gaan doen met hem, zijn we nog helemaal over uit. Het allerbelangrijkste is zijn welzijn", zegt hij. "Ik zie hem iedere dag, we doen dingen samen en eten samen."

Clark vroeg zijn vriendin in 2008 ten huwelijk. De bruiloft stond een jaar later gepland, maar die werd destijds uitgesteld omdat de zanger het te druk had met zijn werk. Hij berust nu in zijn lot. "We houden van elkaar, we wensen elkaar het beste. Het is goed zo. We zijn al een aantal maanden verder. Ik denk dat we daar wel goed uit gaan komen met z'n drieën."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren